mask
Home / Initiatiefnemer / Pauline Geldhof

Wilt u als organisatie een vooruitstrevend personeelsbeleid? Doe dan mee!

Neem deel! Download factsheet

Pauline Geldhof

Loopbaanflexibiliteit is een uitstekende mogelijkheid voor mensen om arbeid te verrichten, te verwerven of te creëren waarbij zij hun eigen talenten optimaal kunnen ontwikkelen en gebruiken, waar en wanneer ze dat willen. Loopbaanflexibiliteit levert een belangrijke bijdrage aan mensen om gemakkelijker een beter evenwicht te vinden tussen uitdaging en hun vaardigheden in alle fasen van hun werkzame leven, waardoor er meer ‘flow’ zal ontstaan. Ik vind het mooi om daaraan mee te mogen werken.

pauline@qidos.nl

 

 

Stand van zaken

Na onderzoek bij verschillende organisaties betreffende loopbaanflexibiliteit, merkten we dat dit onderwerp nog 'een stap te ver' is. Daarom laten we dit onderwerp voor nu even rusten en staat deze informatieve website 'on hold'.

Blog

'Goodbye yellow brick road'

Josje Dikkers

De Zoza's zijn vrouwelijke bankiers en advocaten werkzaam aan de Zuidas in Amsterdam. Ze schrijven in hun boek vol verwondering over de masculiene, competitieve 'up-or-out' cultuur en het 'old boys network' aan de Zuidas. Iedereen die hier werkt, volgt hetzelfde gebaande pad, de 'yellow brick road' naar een topcarrière, mooie auto en dito huis.

Lees verder > Eerdere blogposts lezen

Laatste tweet